Priča o nama

Priča o nama
Priča o nama

Jednoga dana, ništa ne sluteći, zaputili smo do bake da joj donesemo voća i kolača. Put nas je vodio kroz čarobnu šumu. Nismo napravili niti deset koraka kad je iz vedra neba počela sipiti kiša. Taman što smo izvadili kišobrane, pred nama se ukazao veličanstveni bijeli jednorog.

„Čemu kišobrani?“, zapitao nas je u čudu.

„Da ne pokisnemo“, odgovorismo mu kao da se to podrazumijeva samo po sebi.

Vjenceslav, jer tako se zvaše naš rogati prijatelj, objasnio nam je da se u čarobnoj šumi ne otvaraju kišobrani jer u čarobnoj šumi nikad ne pada kiša.

„Nego što je ovo što po nama pada?“, pitao je uvijek buntovni Vedran.

„Zar ne znate što je vilinska prašina?“, pitanjem je odgovorio jednorog Vjenceslav.

Obasuti vilinskom prašinom radosti i sreće, s Vjenceslavom smo pjevali pjesme i zbijali šale sve do bakine kućice. Čak smo mu poklonili slikovnicu o čarobnom jednorogu Peri koju je sasvim slučajno naša draga Dragica imala u rancu, no naš novi prijatelj ostao je zatečen.

„Ali... Ja nisam Pero... Ja sam Vjenceslav!“

Vedran, Dragica, Miljac, Snješkica i ja samo smo se pogledali. Riječi nisu bile potrebne, jer u tom trenutku svi smo znali što nam je za činiti.

Dok su bakica i Vjenceslav uživali u slasnim čupavcima moje mame, mi smo sjeli za stol i napravili plan. Htjeli smo da svako dijete bude glavni junak svake priče. U tiskari WEB2TISAK pobrinuli su se da tako i bude.

Nakon puno truda, ali bez imalo muke, posadili smo stablo čarobne jaBOOKe.

Na našoj jaBOOKi ubrzo su iznikle slikovnice sa svim imenima sve naše djece i sa slikama baš njihovih obitelji.

„Jednorog Vjenceslav i vilinska prašina!“, oduševljeno je uskliknuo naš rogati prijatelj. „Nisam nikad čitao knjigu o sebi“, uzdahnuo je dok mu je niz lice kliznula jedna čarobna suza radosnica. Kad je suza pala na tlo, dogodilo se čudo. Svuda oko nas počele su nicati nove jaBOOKe, a na njima više nisu rasle samo personalizirane slikovnice, već i visinomjeri, igrice, plakati i kojekakva druga personalizirana čudesa na kojima su titrala dječja imena i smiješila se ozarena dječja lica.

„Čiča-miča, neka svako dijete bude junak svih priča“, zaključio je naš Vjenceslav i jurnuo u daljinu, a plodovi jaBOOKe zasvjetlucali su, obasjani čarobnom vilinskom prašinom koja se i danas presijava na svakom čarobnom proizvodu iz naše čarobne ponude.

„Čiča-miča, neka svako dijete bude junak svih priča“, uglas smo odzdravili našem Vjenceslavu, gledajući ga kako onako moćan i veličastven nestaje u oblaku vilinske prašine.

Proizvodi
Proizvodi
Proizvodi
Više nikad nećete ostati bez ideje za rođendanski poklon! Naši glavni proizvodi su personalizirane slikovnice i knjige za djecu i mlade, no naša ponuda raste iz dana u dan. Posjećujte naše stranice...
Kako kupovati
Kako kupovati
Kako kupovati
Kupovina putem naše web trgovine jednostavna je – i slikovita! Opcija je mnogo, a primamo većinu standardnih kreditnih i bankovnih kartica.  

Kupujte s povjerenjem