Personalizacija artikla

Kada MARKO bude velik
Kada MARKO bude velik
Za dječake
Za dječake
od 1 do 6 godina
Pisac: Višnja Gašpšarin
Ilustrator: Grgur Akrap
Dimenzije: 21cm x 21cm
Broj stranica: 28
Uvez: Tvrdi
CIJENA: 149 kn
Molimo vas da za sve detalje o zaštiti vaših podataka, provjeri točnosti podataka i načinu kupnje kao i svim ostalim stvarima važnim za proces narudžbe i kupnje naših proizvoda pažljivo pročitate "Kako kupovati"

Pozorno pročitajte slikovnicu i ispunite polja s potrebnim podacima.

Fotografija djeteta

Kao što možete vidjeti na predlošku, svaku slikovnicu je moguće personalizirati i fotografijom vašeg djeteta. Ukoliko to ne želite, slikovnica će biti personalizirana imenom djeteta i posvetom. U tome slučaju ne trebate slati fotografiju djeteta.

Nakon što unesete potrebne podatake i platite naručeni proizvod, na vašu e-mail adresu u najkraćem mogućem vremenu šaljemo PDF file za provjeru unesenih podataka. Ne tiskamo niti jedan proizvod bez vaše autorizacije!

 

Fotografija po želji, širine min. 500 piksela, format JPG, do 1MB
Proizvodi
Proizvodi
Proizvodi
Više nikad nećete ostati bez ideje za rođendanski poklon! Naši glavni proizvodi su personalizirane slikovnice i knjige za djecu i mlade, no naša ponuda raste iz dana u dan. Posjećujte naše stranice...
Kako kupovati
Kako kupovati
Kako kupovati
Kupovina putem naše web trgovine jednostavna je – i slikovita! Opcija je mnogo, a primamo većinu standardnih kreditnih i bankovnih kartica.  

Kupujte s povjerenjem