Što su naši personalizirani proizvodi?

Što su naši personalizirani proizvodi?

Naši personalizirani proizvodi su slikovnice i knjige za djecu i mlade u kojima je baš Vaše dijete glavni lik priče. Osim personaliziranog imena djeteta, uz posvetu možemo otisnuti i fotografiju po Vašoj želji. Naše slikovnice i knjige pišu priznati autori dječje literature, a oslikavaju ih vrsni ilustratori. No, jaBOOKa nudi i puno više od toga...

Slikovnice

Namijenjene najmlađim uzrastima, naše slikovnice su uspomene koje će vaša djeca nositi kroz život i trajno im se vraćati. U pričama poznatih dječjih pisaca oslikanima kistom vrsnih ilustratora glavni junaci gordo nose imena vaše djece, a otisnuta fotografija vašeg malog zlata jamstvo je da ovaj divan darak nipošto neće htjeti ispustiti iz ruku...

Knjige za djecu

Zabavne i poučne, naše knjige za djecu pomoći će vašim zaigranim radoznalcima da bezbolno savladaju važne životne lekcije i pritom se sjajno zabave. Iz pera nagrađivanih domaćih pisaca potekle su nezaboravne priče o odrastanju u kojima je vaše dijete uvijek glavni junak – baš kao i u pravom životu!

Plakati

Pretvorite dječju sobu u svijet čarolije koji će rasplamsati maštu i kreativnost vaših najmilijih. Odaberite iz šarenog izloga bajkovitih plakata s motivima iz naših slikovnica i personalizirajte ih imenima svojih malih prinčeva i princeza.

Plakati se tiskaju na polusjajnom papiru 150 g/m².

Visinomjeri

Kako brzo rastu! Ne propustite nijednu fazu njihovog odrastanja uz bogati izbor prekrasnih plakata s motivima iz naših slikovnica koje ćemo rado personalizirati imenima vaših preslatkih malih divova.

Visinomjeri se tiskaju na materijalu visoke kvalitete te se uz pomoć samoljepljive pozadine mogu zalijepiti na podlogu ili ih možete objesiti na zid uz pomoć priloženih PVC letvica.

Plakati s ALU okvirom

Uz našu malu pomoć, svaka dječja soba učas može postati galerijom sretnog djetinjstva. Na plakatima s aluminijskim okvirom otisnut ćemo prekrasne motive iz naših knjiga i slikovnica, ali i fotografije vaših mališana s tekstovima i/ili citatima po vašoj želji!

Plakati se tiskaju na Kapa Line ploči debljine 10 mm i uokviruju ALU okvirom širine 10 mm.

Plakati na platnu

Uz našu malu pomoć, svaka dječja soba učas može postati galerijom sretnog djetinjstva. Na plakatima na platnu otisnut ćemo prekrasne motive iz naših knjiga i slikovnica, ali i fotografije vaših mališana s tekstovima i/ili citatima po vašoj želji!

Pošaljite nam fotografiju svog djeteta ili gotov vizual s tekstom po vašoj želji, a mi ćemo je otisnuti na slikarskom platnu i uokviriti drvenim podokvirom. Minimalna veličina fotografije je 6000 px po dužoj strani, spremljena u JPG ili TIFF formatu rezolucije minimalno 150 dpi. Fotografiju obavezno komprimirajte u ZIP ili RAR datoteku.

Memory

Memory obožavaju i djeca i odrasli, no jaBOOKa je ovu klasičnu igru pretvorila u obiteljsku šetnju avenijom sretnih uspomena. Od vaših 15 obiteljskih fotografija izradit ćemo igru s 30 kartica formata 7x7 cm, izrađenih od ljepenke debljine 3 mm. Kartice se čuvaju u kartonskoj kutiji koju ćemo također personalizirati vašim fotografijama i posvetom na poklopcu. Uz ovakvu igru Memory obiteljski trenuci doista ostaju u vječnom sjećanju...

Personalizirane puzzle

Moda se mijenja, ali puzzle su vječni hit pomoću kojega djeca kroz zabavu razvijaju inteligenciju. Odaberite puzzle s motivima iz naših slikovnica, personalizirane imenima vaših mališana, a ako želite nešto uistinu originalno i posebno – pošaljite nam fotografiju po vašem izboru, a mi ćemo je pretvoriti u puzzle koje će radosno slagati cijela obitelj!

Puzzle dolaze u tri različita formata: 243 x 173 mm (24 dijela), 333 x 223 mm (60 dijelova) i 440 x 310 mm (108 dijelova).

Personalizirane bilježnice

Bez obzira jesu li na crtice, kvadratiće ili s posve bijelim stranicama, bilježnice s motivima iz naših prekrasnih slikovnica, personalizirane imenima vaših školaraca pobudit će ljubav prema školi i znanju. Po vašoj želji, njihova imena utisnut ćemo i u unutrašnjost bilježnice!

Bilježnice se tiskaju na 160 stranica u spiralnom uvezu s personaliziranim koricama.

Ovo je tek početak...

Uskoro ćete moći uživati u još nekoliko vrsta personaliziranih proizvoda koji su namjenjeni vašoj djeci i vama. Pratite naše novosti, prijavite se bez obaveze za kupnju i postanite naš član. Biti ćete na vrijeme obaviješteni o svim našim novim proizvodima.

Proizvodi
Proizvodi
Proizvodi
Više nikad nećete ostati bez ideje za rođendanski poklon! Naši glavni proizvodi su personalizirane slikovnice i knjige za djecu i mlade, no naša ponuda raste iz dana u dan. Posjećujte naše stranice...
Kako kupovati
Kako kupovati
Kako kupovati
Kupovina putem naše web trgovine jednostavna je – i slikovita! Opcija je mnogo, a primamo većinu standardnih kreditnih i bankovnih kartica.  

Kupujte s povjerenjem