Pravila i uvjeti korištenja

Vlasnik internet trgovine i samoga imena na adresi www.jabooka.net tvrtka je WEB 2 TISAK d.o.o., sa sjedištem ul. Dr. Franje Tuđmana 14A, 10431 Sveta Nedjelja , OIB: 01277756816 (u daljnjem tekstu: internet trgovina). Svi posjetitelji koji posjete navedenu internet trgovinu te koji su registrirani ili se logiraju jednokratno kao gost vrijede opći uvijeti poslovanja i kupnje u nastavku.

Sve informacije, sadržaji i dokumenti dostupni na internet trgovini www.jabooka.net I/ili na drugim internet stranicama u vlasništvu tvrtke WEB 2 TISAK d.o.o. ne smiju se koristiti u komercijalne svrhe, te je zabranjeno bilo kakvo prenošenje, objavljivanje, javno prikazivanje, distrubuiranje dokumenata i sadržaja bez predhodnog pismenog dopuštenja od strane tvrtke WEB 2 TISAK d.o.o. Sadržaji na internet trgovini su vlasništvo internet trgovine ili drugih nositelja autorskih prava te podliježu poštivanju autorskih prava i intelektualnog vlasništva.

Ova internet stranica (www.jabooka.net) može sadržavati poveznice sa drugim internet stranicama koje su kreirale treće osobe ili tvrtka WEB 2 TISAK d.o.o. Poveznice sa stranicama koje su kreirale treće osobe WEB 2 TISAK d.o.o. pokušat će označiti na prikladan način. WEB 2 TISAK d.o.o. se odriče svake odgovornosti za sadržaj na stranicama koje su kreirale treće pravne ili fizičke osobe.

WEB 2 TISAK d.o.o. obvezuje se da će dobrovoljno dostavljene osobne podatke korisnika korisiti Isključivo za potrebe pružanja potpune usluge korisniku internet trgovine.

Sukladno navedenom WEB 2 TISAK d.o.o. se odriče odgovornosti za svu materijalnu i nematerijalnu štetu koja bi mogla nastati:

 • Prilikom pristupanja internet stranicama www.jabooka.net ili internet stranicama u vlasništvu trećih osoba koje su povezanje sa internet trgovinom.
 • Poduzimanjem radnji korisnika pod utjecajem sadržaja i usluga na stranicama www.jabooka.net.
 • Zlouporabama korisnika kako bi nanijeli štetu drugim korisnicima.
 • Prilikom postavljanja netočnih i nepotpunih sadržaja kako na stranicama www.jabooka.net tako i na stranicma trećih povezanih osoba i tvrtki.
 • Prilikom nepotpunog funkioniranja ili prekida funkcioniranja internet stranica www.jabooka.net

WEB 2 TISAK d.o.o. zadržava pravo promjene općih uvjeta poslovanja i kupnje bez predhodne obavijesti korisinika internet trgovine www.jabooka.net.

Korištenjem internet stranice www.jabooka.net prihvaćate OPĆE OVJETE KUPNJE I POSLOVANJA koji vrijede za ovu internet trgovinu.

Uvjeti kupnje

Sadržaj internet trgovine odnosi se na robu i usluge koja obuhvaćaju izradu personaliziranih slikovnica, knjiga, bilježnica, plakata te ostalih proizvoda i usluga koji su uvrštenii ili će biti uvršteni u ponudu internet trgovine.

Svaki proizvod koji se nalazi u ponudi posjeduje fotografiju, opis, naziv, dimenziju te cijenu.

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu.

Odabirom proizvoda te definiranjem količine definira se i ukupna cijena proizvoda ili usluge. Sve navedene cijene unutar internet trgovine izražene su u Hrvatskim Kunama i sadrže PDV. Klikom na „dodaj u košaricu“ , ispunjavanjem traženih podataka (ime, prezime, adresa dostave, grad, poštani broj, telefon, email) te odabirom „Načina plaćanja“ posjetilj prelazi u funkciju kupca. Svu kupljenu robu kupac mora platiti u navedenom iznosu koji će biti iskazan u „košarici“ te krajnjoj ponudom koja će biti poslana na email kupca.

Mogućnosti kupnje su:

 • Virmanski – uplatom putem banke, internet bankarstva ili pošte na temelju ispostavljene uplatnice ili ponude koja će kupcu biti dostavljena putem emaila.
 • Kreditnim i debitnim karticama.....

Narudžbu je moguće stornirati u slučaju:

 • Kod virmanskog plaćanja ( po ponudi) prije izvršenja uplate. Nakon izvršene uplate nije moguće storniranje narudžbe.

Nalog za izradu i vremenski rok za isporuku proizvoda postaje aktivan i počinje teći:

 • Kod virmanskog plaćanja od trenutka kada su sredstva vidljiva na računu internet trgovine.
 • Kod plaćanja kreditnim i bankovnim karticama od trenutka kada internet trgovina dobije obavijest od banke ili druge financijjske ustanove da je proces uplate uspiješno proveden.

Dostava

Za područje Hrvatske dostava nije uračunata u cijenu robe ili usluge i obavlja se u roku 8 radnih dana od dana poslane naružbe. Roba je osigurana od gubitka Ili oštećenja u dostavi, te ako Kupac nakon 20 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Internet trgovine, odnosno od poštanske službe, mora obavijestiti Internet trgovinu kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska. Ukoliko Kupac ne podigne pošiljku s pošte u roku od 5 radnih dana (ukoliko nije bio na adresi koju je naznačio u narudžbi), pošiljka se vraća Internet trgovini te se nakon primitka ponovno šalje uz dodatni trošak druge dostave.

U slučaju nepoštivanja roka isporuke WEB 2 TISAK d.o.o. obvezuje se:

 • kupcu dostaviti robu u roku naknadno dogovorenom sa kupcem
 • u potpunosti vratiti uplaćeni iznos za izradu proizvoda.

Pakiranje proizvoda je izvedeno na način i po normama posla da se proizvod ne ošteti prilikom uobičajenog i savjesnog manipuliranja paketom. Zaprimljeni proizvod kupac je dužan izvaditi iz pakiranja i vizualno pregledati te prijaviti eventualna oštećenja ili odbiti primiti pošiljku. Uz proizvod će biti isporučen i račun. Proizvod je potrebno montirati prema uputama za montažu maksimalno u roku od 5 dana, u suprotnom su moguća manjkavosti proizvoda koja nisu pokrivena garancijom i reklamacijom.

Svi naručeni proizvodi biti će izrađeni po normi posla, a tvrtka WEB 2 TISAK d.o.o. garantira da su svi proizvodi kupljeni na internet trgovini www.jabooka.net ispravni i bez nedostataka. Same boje naručenih proizvoda trebaju se izdefinirati unutar same internet trgovine koja isto omogućuje. Sve boje su ilustrativne prirode i mogu odstupati od stvarnih. Kako se radi o pregledu raspoloživih boja na monitoru, zbog samoga odstupanja kalibracije monitora internet trgovine i monitora posjetitelja / kupca, postoji mogućnost minimalnog odstupanja naručenih i isporučenih boja te navedena razlika ne može biti predmet reklamacije od strane kupca. Reklamacija je opravdana u slučaju da je zaprimljeni proizvod oštećen prije isporuke i/ili da je isporučen drugačiji proizvod od naručenog, na navedeno kupac mora internet trgovinu obavijestiti najkasnije 7 dana nakon primljene i preuzete robe ili usluge. Molimo da nas kontaktirate ukoliko imate predhodno navedenu situaciju.

U tom slučaju kupac ima pravo:

 • Na povrat ukupno uplaćenog novčanog iznosa kod virmanskog plaćanja.
 • Odbiti, primiti reklamirani proizvod kod plaćanja pouzećem
 • Zatražiti zamjenu proizvoda ako je isporučen krivi proizvod
 • Zatražiti izradu i dostavu istovjetnog proizvoda bez oštećenja.

Kako bi reklamacija za proizvod sa greškom bila uvažena potrebno je predmetni proizvod vratiti u originaloj kutiji zapakirano priklano za transportu sa dobivenim računom i poslanom narudžbom. Sve reklamacije na proizvode koji ne budu propisno zapakirani za paketnu distribuciju i budu bez računa neće biti uvažene te će biti vraćene kupcu ( pošiljatelju) na njegov trošak.

Ostali uvjeti prodaje

Za narudžbu robe, osobe moraju biti starije od 18 godina. Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uvjetima važećim u trenutku potvrđivanja narudžbe. WEB 2 TISAK d.o.o. zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

Korištenje stranica internet trgovine www.jabooka.net

Korištenjem roba i usluga naših web stranica Vi prihvaćate uvjete korištenja. Ako niste suglasni s uvjetima korištenja nemojte koristiti ove stranice. Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka WEB 2 TISAK d.o.o., ul. Dr. Franje Tuđmana 14 A, 10431 Sveta Nedelja, te služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke - Web shop. WEB 2 TISAK d.o.o., ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

Autorska prava

Autorska prava su u cijelosti zadržana. Cjelokupan sadržaj i formati na stranicama www.jabooka.net su vlasništvo tvrtke WEB 2 TISAK d.o.o. ili njezinih ugovornih partnera. Sav sadržaj koji se nalazi na našim stranicama, ukoliko nije u osobne svrhe, ne smije se bez našeg dopuštenja koristiti niti dalje ustupati trećim strankama. Ako imate bilo kakvih nejasnoća ili pitanja vezanih za Uvjete korištenja i način poslovanja, molimo Vas da se obratite našoj podršci na e-mail adresu podrska@jabooka.net

Tvrtka WEB 2 TISAK d.o.o., izričito zabranjuje bilo kakvo korištenje internet stranica www.jabooka.net na način i/ili u svrhe, kojima se neposredno ili posredno krši bilo koji važeći zakon ili pravni propis, koji je na snazi u Republici Hrvatskoj, kao i dobri običaji.

Sadržaji (fotografije, slike, video, tekstovi i sl.) na internet stranicama www.jabooka.net ne smiju se reproducirati, distribuirati niti na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez prethodnog pisanog pristanka tvrtke WEB 2 TISAK d.o.o.

Sadržaji objavljeni na internet stranicama www.jabooka.net mogu se koristiti samo za osobne potrebe korisnika, i to uz poštivanje sljedećih uvjeta:

 • korisnik se smije koristiti sadržajima jedino uz poštivanje autorskih i srodnih prava tvrtke WEB 2 TISAK d.o.o.i trećih osoba;
 • korisnik ne smije činiti nikakve modifikacije na sadržajima i uslugama, bez prethodnog pisanog pristanka tvrtke WEB 2 TISAK d.o.o.

Zaštita privatnosti

Tvrtka WEB 2 TISAK d.o.o. se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika internet stranica www.jabooka.net

Druge internet stranice

Internet stranice www.jabooka.net može sadržavati i veze s drugim internet stranicama (linkovi), koje su kreirale treće osobe. WEB 2 TISAK d.o.o. nema nadzor na navedenim internet stranicama, te se stoga potpuno odriče svake odgovornosti za sadržaj na internet stranicama, koje su kreirale treće osobe.

Ostale odredbe

Sve ostale odredbe koje nisu navedene u općim uvjetima mogu se regulirati i biti naznačene unutar same web trgovine www.jabooka.net ili putem emaila koji dobiva svaki korisnik / kupac nakon obavljene registracije ili poslane narudžbe.

Pravne odredbe

Svako ne plaćanje naručene robe ili usluge bilo da se radi o virmanskom plaćanju ili pouzećem za robu i uslugu koje nemaju nedostataka podliježu finanacijskim zakonima Republike Hrvatske koji obuhvaća i ovršni zakon u slučaju ne plaćanja prispjelih financijskih obveza. Posjećivanjem stranica www.jabooka.net internet trgovine komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku. Odabirom opcije Prijava na Newsletter dajete nam Vašu suglasnost da Vas elektronskim putem uključimo u naše marketinške i ostale aktivnosti.

Pitanja, sugestije i podrška

Imate li kakvih pitanja ili prijedloga ili potrebu za dodatnim informacijama (podrškom) o ovoj izjavi o privatnosti ili o općim uvjetima poslovanja I kupnje, molimo kontaktirajte nas na: e-mail: podrska@jabooka.net ili tel.01 3498 680 ili fax 3498 649

Visa
Master card
Diners club international
American Express
Proizvodi
Proizvodi
Proizvodi
Više nikad nećete ostati bez ideje za rođendanski poklon! Naši glavni proizvodi su personalizirane slikovnice i knjige za djecu i mlade, no naša ponuda raste iz dana u dan. Posjećujte naše stranice...
Kako kupovati
Kako kupovati
Kako kupovati
Kupovina putem naše web trgovine jednostavna je – i slikovita! Opcija je mnogo, a primamo većinu standardnih kreditnih i bankovnih kartica.  

Kupujte s povjerenjem